ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΙΣ
banner imagebanner image

 

Santo Inox | Φουστέρης
στη Σαντορίνη

 


Οι συγκολλήσεις γίνονται με τη μέθοδο MIG και T.I.G. και ακολουθεί άψογη λείανση, καθώς και γυάλισμα, για περισσότερη αντοχή στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες.

Τί είναι συγκόλληση MIG και TIG;

Οι όλο και μεγαλύτερες απαιτήσεις των πελατών για γρηγορότερο χρόνο παράδοσης, καλύτερη ποιότητα ως προς την εμφάνιση και τις προδιαγραφές των ραφών της συγκόλλησης, όπως επίσης και το χαμηλότερο δυνατό κόστος κατασκευής των έργων, ώθησαν τις εταιρίες μεταλλικών κατασκευών στην αγορά νέων επαγγελματικών ψηφιακών μηχανών συγκόλλησης.
 
Κατά τη συγκόλληση TIG, το τόξο δημιουργείται μεταξύ ενός μη αναλισκόμενου ηλεκτροδίου και του μετάλλου, ενώ το μέταλλο προσθήκης παρέχεται σε μορφή βέργας. Επιπλέον, στην περιοχή της συγκόλλησης παρέχεται αέριο προστασίας, προκειμένου να προστατευτεί το ρευστό μέταλλο από την οξείδωση, να εξασφαλιστεί το μέσο δημιουργίας του τόξου και να ρυθμιστούν τα χαρακτηριστικά της συγκόλλησης και η γεωμετρία του κορδονιού. Πρόκειται για μια μέθοδο συγκόλλησης χαμηλής παραγωγικότητας, η οποία όμως παράγει εξαιρετικής ποιότητας συγκολλήσεις και είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για κολλήσεις αλουμινίου και ανοξείδωτου χάλυβα.
 
Στη μέθοδο MIG, το ηλεκτρόδιο σχηματισμού του τόξου είναι αναλισκόμενο επιχαλκωμένο ή γυμνό σύρμα, το οποίο τροφοδοτείται αυτόματα. Αδρανές ή ενεργό αέριο παρέχεται στη συγκόλληση για παρεμφερείς λόγους με τη μέθοδο TIG. Η μέθοδος MIG, δίνει μεγάλη παραγωγικότητα και προσφέρεται για χρήση σε αυτόματα συστήματα συγκόλλησης (π.χ. ρομποτικά συστήματα).
 
 
" Επενδύουμε τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε τεχνολογικό εξοπλισμό με σκοπό να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους. "

 

Ειδικότητα μας, η υψηλή ποιότητα συγκολλήσεων λειάνσεων και εφαρμογών.